Bokningsmeny

Valt erbjudande: Egentid med tonåringen

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Egentid med tonåringen

 

Ta med dig din tonåring till Torekov på skollovet. Koppla bort alla måsten och bara rå om varandra på en lugn och rogivande plats. Njut av den underbara naturen runt hotellet eller åk på upptäcktsfärder på Bjärehalvön. Upplev vårt bastuhus med utomhusrelax och massagepool. På vårt spa kan ni ligga och bubbla i poolen, ta en bastu med kalldopp eller bara ligga och njuta vid brasan i vår relaxavdelning. I paketet ingår fri entré till spa och god närproducerad mat i Bistron.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, eftermiddagsfika, trerätters middag, övernattning med frukostbuffé, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool (från 13 år i sällskap av vuxen) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

 

Boka bord i god tid: För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har vi inte fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Boka bord online och ange ert bokningsnummer i kommentarsfältet. Meddela även eventuella allergier eller specialkost. 

 


Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på telefon 0431-47 16 40 eller till spa@torekovhotell.se.

 

 

Parkera och ladda bilen
Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Eftermiddagsfika, serveras 14.45–16.30
  Trerätters meny
  Frukost
  Spaentré – vid hög beläggning tilldelas spatid
  Gymentré
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Egentid med tonåringen. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod