Bokningsmeny

Valt erbjudande: Logi, frukost och spa

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Logi, frukost och spa

 

Passa på och koppla av med en skön hotellvistelse med spaentré och frukost – till pressat pris på utvalda dagar. Njut av lugnet, sjunk ner i varma källor, relaxa i loungen och känn lyxen av total avkoppling.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, övernattning med frukostbuffé, entré till spa* med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool från 17.00 samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

*) Under de mest populära tiderna kan ni tilldelas spatid på plats.

 

 

Boka bord i god tid: Önskar ni äta middag i vår Bistro rekommenderar vi att ni bokar bord i god tid innan ankomst på +46 431-47 16 53 eller genom att klicka här

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se.

 

 

Åldersgränsen på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

 

Parkera och ladda bilen
Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  Tillgång till spa från 17.00
  Tillgång till gym
  Frukost
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Logi, frukost och spa. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod