Bokningsmeny

Valt erbjudande: Seniorpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Seniorpaket

 

Har du ledig tid om dagarna och vill njuta lite extra? Med vårt seniorpaket får du som är 60+ chansen att njuta lite extra på de dagar som oftast är lite lugnare. Dyk upp tidigt och starta med en härlig lunch i Bistron, checka-in gör du redan efter kaffet (13.30). I paketet ingår lunch (båda dagarna), spa, trerätters middag, övernattning och en frukost som nästan är lite för bra för att vara mitt i veckan!

 

Paketet är tillgängligt året runt förutom jul- och nyårsafton samt under sommaren (13 juni–14 augusti 2022), då vi erbjuder vårt Sommarpaket.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 13.30, lunch på ankomst- och avresedagen, trerätters middag, övernattning med frukostbuffé, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny i Bistron. Välj önskad tid nedan för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta Bistron.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se. 

 

 

Åldersgräns på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

 

Parkera och ladda bilen
Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 13.30
  Lunch på ankomst- och avresedagen
  Frukost
  3-rätters meny
  Entré t. spa, vid hög beläggning tilldelas spatid
  Tillgång till gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Seniorpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod