Bokningsmeny

Valt erbjudande: Torekovs Långhelg

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Torekovs Långhelg

 

Boka en vistelsemed gott om tid att ta vara på lugnet och alla möjligheter. Njut av sköna stunder framför brasan i vår lounge och smakfulla rätter med smak av Bjäre. Möjlighet för morgonyoga finns varje lördag och söndag klockan 08:30, så packa ned sköna träningskläder. Glöm inte heller alla-väder-jackan så att du har makten över vädret och inte tvärtom.

 

Paketet är tillgängligt året runt förutom jul- och nyårsafton samt under sommaren (13 juni–14 augusti 2022), då vi erbjuder vårt Sommarpaket.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, eftermiddagsfika, trerätters middag två kvällar, lunch dag två, övernattning med frukostbuffé två nätter, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00. 

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny i Bistron. Välj önskad tid nedan för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta Bistron.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se

 

 

Åldersgräns på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

 

Parkera och ladda bilen
Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

 

Foto: Mette Ottosson m.fl.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Eftermiddagsfika, serveras 14.45–16.30
  3-rätters meny
  Frukost
  Spaentré – vid hög beläggning tilldelas spatid
  Gymentré
  Lunch (dag 2)
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Torekovs Långhelg. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod