STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 12 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Torekovs Bistropaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Torekovs Bistropaket

 

Med det här spapaketet äter du en tidig middag och är fri som en fågel när kvällen kommer. Du får njuta av en tvårätters närodlad meny i Bistron och har fri tillgång till spa hela kvällen och nästa förmiddag.

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, tvårätters meny (sittning 17.30 / 17.45 / 18.00), övernattning med frukostbuffé, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool från 17.00 samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-47 16 20 eller [email protected].

 

Åldersgräns på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–21.00 samt 08.30–09.30 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse! 

 

Vi vill informera om att det pågår utvändigt förbättringsarbete av våra hotellvillor under vecka 8–23. Arbetet kommer inte påverka dig som gäst, utan vi hälsar dig varmt välkommen som vanligt.
Läs mer på torekovhotell.se/#fasadarbete

 

Parkera och ladda bilen: Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  2-rätters meny (sittning 17.30 / 17.45 / 18.00)
  Frukost
  Tillgång till spa från 17.00
  Tillgång till gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Torekovs Bistropaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod