STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 12 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Minivecka – från 3 nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Minivecka – från 3 nätter

 

Stanna lite längre och kom in i den sköna Torekovskänslan. I paketet ingår boende 3 nätter, frukost och tillgång till spa, pool och träning. Njut av sköna dagar på terrassen, spela tennis och koppla av i lugna omgivningar. Strosa ner till havet, ta ett morgondopp och promenera in till hamnen. Ät på Torekovs mysiga restauranger och ta båten ut till Hallands Väderö. Runtom på Bjärehalvön väntar härliga utflykter, salta bad och en enda lång rad av smultronställen.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, övernattning med frukostbuffé, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på telefon 0431-47 16 20 eller till [email protected]. 

 

Åldersgräns på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–21.00 samt 08.30–09.30 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse! 

 

Parkera och ladda bilen: Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

 

Foto: Louise Nordström Pettersson, Mette Ottosson m.fl.

 

Längd på paketet: Från 3 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Spaentré, vid hög beläggning tilldelas spatid
  Gym
  Frukost
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Minivecka – från 3 nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod