Bokningsmeny

Valt erbjudande: Longstay - en härlig vecka i Torekov

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Longstay - en härlig vecka i Torekov

 

Lev det goda livet på semester i Torekov. På hotellet kan du hänga vid poolen, spela tennis, träna och koppla av i lugna omgivningar. Strosa ner till havet, ta ett morgondopp och promenera in till hamnen. Ät på Torekovs mysiga restauranger och ta båten ut till Hallands Väderö. Runtom på Bjärehalvön väntar härliga utflykter, salta bad och en enda lång rad av smultronställen.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, övernattning med frukostbuffé, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

 

Bistron: Eftersom de populäraste sittningstiderna snabbt blir fullbokade, tänk på att boka önskad middagstid så snart som möjligt. I Bistron bokar du bord online genom att klicka här (välj Middag).

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på telefon 0431-47 16 40 eller till spa@torekovhotell.se. 

 

 

Åldersgräns på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

 

Parkera och ladda bilen
Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

 

Foto: Louise Nordström Pettersson, Mette Ottosson m.fl.

 

Längd på paketet: Från 7 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Gymentré
  Spaentré – vid hög beläggning tilldelas spatid
  Frukost
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Longstay - en härlig vecka i Torekov. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod