Bokningsmeny

Valt erbjudande: Late in

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Late in

 

Fånga dagen – kom hit framåt kvällen. Med det här paketet checkar du in vid 18-tiden och kan njuta av kvällen på spa. Efter värmande spabad väntar porlande bubbel, en närodlad middag i Bistron och en skön natts sömn. Carpe Torekov!

 

 

I er vistelse ingår incheckning 18.00, tvårätters middag inkl. ett glas mousserande 21.00, övernattning med frukosbuffé, entré till spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool från 18.00 på ankomstdagen, ansiktsmask att använda på plats alt. ta med hem, samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 12.00.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 15 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se.

 

 

Åldersgräns på spa: Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under sport-, påsk- och höstlov är åldersgränsen på spa 13 år i sällskap av vuxen).

 

 

Parkera och ladda bilen
Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 18.00
  Tillgång till spa från 18.00 på ankomstdagen
  Ansiktsmask att använda på plats alt. ta med hem
  Frukost
  Tillgång till gym
  Utcheckning 12.00
  2-rätters meny från 21.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Late in. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod